Miten letittää tyttöjen hiuksia – katso ohjevideot!

Oletko aina haaveillut, että osaisit letittää hienoja kampauksia omalle tyttärellesi? Nyt voit oppia tekemään kauniita lettejä itse. Helposti ja nopeasti!

Letit ovat myös kestäviä kampauksia esimerkiksi päiväkotiin, ne kestävät varmasti kärrynpyörän jos toisenkin kuperkeikkoja unohtamatta.

Myös koululaiset pitävät siitä, kun heidän hiuksensa laittaa erilaisille hauskoille leteille. Itse käytän lettejä tyttäreni tanssiharrastuksen kampauksiin, jolloin voin olla varma siitä, että letit kestävät kauniina koko pitkän kisapäivän.

Ja kun on juhlan aika, letit voi koristella mitä mielikuvituksellisimmin koristein, vaikkapa joulukuuseksi! Myös erilaisilla nauhoilla saa kaunista jälkeä ja vaihtelua aikaan.

Braidingbad eli Heli Annala on itseoppinut letti-intoilija, harrastaja ja kouluttaja. Hänen lettiluomuksiaan ja opetusvideoitaan voi seurata Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa sekä Pinterestissä tileillä @braidingbad.

Heli kertoo, että aloitti @braidingbad-tilinsä alunperin vitsillä (nimi perustuu Netflix-sarjaan Breaking Bad), mutta rakas harrastus on viimeisten neljän vuoden aikana kasvanut ja nyt Heli pyörittääkin sivutoimenaan samannimistä toiminimeä.

“Olen päivittäin iloinen, kun saan tehdä sitä, mistä itse nautin ja se tuo paljon riemua myös asiakkailleni. Hienoimpia hetkiä ovat ne, kun letittämisen jälkeen näytän kampausta asiakkaalle, joka huudahtaa: ”Miten hieno! Saako minun hiuksista aikaiseksi jotain näin hienoa!?” Niin ja tietysti ne tilanteet, kun pääsen letittämään johonkin ikimuistoiseen päivään, vaikka hää-, vanhojentanssi- tai vaikka ylioppilaskampauksen.”

Helin saattaa tavata myös monenlaisissa tilaisuuksissa letittämässä lettipisteellään, kuten erilaisissa kesätapahtumissa, messuilla tai vaikka Tubeconissa.

Helin helppoja opetusvideoita löytyy myös Ilta-Sanomien MyStyle-osiosta. Heli antaa lettiopetusta lettikursseillaan, tekee tilauskampauksia sekä järjestää lettiteemaisia juhlia kaikenikäisille leteistä innostuneille juhlavieraille. Ota yhteyttä Heliin, jos esimerkiksi lettikutsut kiinnostavat!

*Kaikki kuvissa näkyvät letit voit tehdä somekanaviltamme löytyvien ohjevideoiden avulla: Tyttöjen äidit -instagram ja Tyttöjen äidit-facebook*

Kirjoittaja on yhden tytön, joka on jo koululainen, äiti. #opintie #tytöt #tanssienläpielämän #rakkaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *